De VONK van SLOCHTEREN

Van harte gefeliciteerd! Jouw idee is geselecteerd door de jury als een van de tien beste ideeën.

De Vonk van Slochteren is een wedstrijd voor alle inwoners van de gemeente met een goed idee om de eigen buurt, wijk of straat te verbeteren. Via De Vonk van Slochteren wil de gemeente inwoners stimuleren zich in te zetten voor een betere en leukere leefomgeving in hun dorp of wijk. Vanaf 30 september konden inwoners hun idee indienen.

Fase 1 van de Vonk zit er op. Je kunt geen idee meer indienen. De jury heeft op 2 november 10 ideeën genomineerd. Er zijn maar liefst 29 ideeën binnengekomen. De inzendingen zijn beoordeeld op haalbaarheid, vernieuwend, gemeenschap profiteert, betere en leukere leefomgeving.

De genomineerden kunnen hun idee nu verder uitwerken. Vanaf 7 december kunnen de inwoners gaan stemmen. De 3 ideeën met de meeste stemmen winnen een geldbedrag van maximaal € 5.000,-. De initiatiefnemers kunnen het idee dan ook daadwerkelijk uitvoeren. Op vrijdagmiddag 15 januari 2016 is om 16.00 uur de feestelijke prijsuitreiking.

Kijk op de website van de VONK van SLOCHTEREN voor de genomineerde ideeën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s