HET VERTELCAFE

01
Lies de Boer

Het was weer een mooie middag bij Het vertelcafe; deze keer in Kolham. ‘Onze’Piccardt vertellers waren allemaal aanwezig. Drie van ons vertelden een verhaal: Lies de Boer prachtig in het Gronings over het Groningse gas, Menno Prins over zijn tijd bij de elven (echt gebeurd) en Ina de Raad (beroemd om de stiltes in haar verhalen) over nachtmerries.

02
Menno Prins

Frouke Roukema vertelde deze keer niet, zij maakte muziek op de zingende zaag, echt heel bijzonder. Gerhard Landman en Karla Ubels maakten promotie voor het project ‘Rondom Piccardt’ en Gerda Onnes en Corrie Lenstra vulden het promotieteam aan en deelden onze ‘Rondom Piccardt’ visitekaartjes uit.

03
Ina de Raad

In de pauze was er heerlijke poffert (met bruine suiker en gesmolten boter).

Foto’s gemaakt door:
Ria Smid en Karla Ubels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s