OPEN MONUMENTENDAG

Open monumentendag is zo’n dag waaraan de vertellers van Rondom Piccardt in hun 17de eeuwse kostuums zullen gaan bijdragen. Landgoed Fraeylemaborg gaat nog meer leven wanneer Hermanna Piccardt (1654-1725) (‘gespeeld’ door Lies de Boer) haar verhaal komt vertellen.

Hermanna is een nicht van Henric Piccardt. Zij vertelt wat ze van haar vader gehoord heeft over de jonge jaren van haar oom Henric Piccardt: zijn studies, zijn verblijf aan het Franse hof, zijn gevangenschap en zijn vriendschap met Willem III spreken tot haar verbeelding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s