HENRIC COEUR

Vandaag (zaterdag 10 september; monumentendag) bracht bouwmeester Coeur een bezoekje gebracht aan de kerk van Harkstede. Hij keuvelde er wat met bezoekers en rondleiders en haalde herinneringen op aan de tijd dat hij als meester metselaar de leiding had over de bouw van de kerk. Het was dermate gezellig dat hij beloofd heeft op 22 oktober om 15:00 uur nog eens langs te komen. Iedereen die zijn smakelijke verhalen wil horen, is dan van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s