PROJECTLEIDERS

Het project ‘Rondom Piccardt’ is een initiatief van Bernardine Beenackers & Tineke Neyman. Tineke (ze heeft de groep inmiddels verlaten) en Bernardine coachen de vertellers in het onderzoek naar de geschiedenis en het verhaal van hun personages, waarbij zij waken over de historische juistheid van het project en de samenhang van de verhalen. Daarnaast coachte Tineke de vertellers ook op vertel- en speltechnieken. Karla houdt zich bezig met de projectbegeleiding, communicatie en pr.

Tineke NeymanTineke Neyman is kunsthistoricus en mediaevist. Zij is gespecialiseerd in cultuur- en erfgoededucatie. Zij werkt als docent cultuureducatie op een Pabo. Als freelancer maakt zij erfgoedprojecten voor musea. Daarnaast treedt zij op als verhalenverteller en geeft zij cursussen en workshops verhalen vertellen.

Bernardine-zw


Bernardine Beenackers
is historicus, gespecialiseerd in erfgoededucatie. Zij is eigenaar van historisch onderzoeksbureau Kleioskoop.

Karla-zwKarla Ubels is architect en schrijver te Scharmer in de gemeente Slochteren. Ze heeft een fascinatie voor het Groninger land(schap) met de borgen, boerderijen en kerken. architect: KARLA UBELS bna & schrijver: KARLA UBELS 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s