PROJECTLEIDERS

Het project ‘Rondom Piccardt’ wordt geleid door Tineke NeymanBernardine Beenackers en Karla Ubels. Tineke en Bernardine coachen de vertellers in het  onderzoek naar de geschiedenis en het verhaal van hun personages, waarbij zij waken over de historische juistheid van het project en de samenhang van de verhalen. Daarnaast coacht Tineke de vertellers ook op vertel- en speltechnieken. Karla houdt zich bezig met de communicatie en pr.

Tineke NeymanTineke Neyman is kunsthistoricus en mediaevist. Zij is gespecialiseerd in cultuur- en erfgoededucatie. Zij werkt als docent cultuureducatie op een Pabo. Als freelancer maakt zij erfgoedprojecten voor musea. Daarnaast treedt zij op als verhalenverteller en geeft zij cursussen en workshops verhalen vertellen.

Bernardine-zw


Bernardine Beenackers
is historicus, gespecialiseerd in erfgoededucatie. Zij is eigenaar van historisch onderzoeksbureau Kleioskoop.

Karla-zw
Karla Ubels is architect te Scharmer in de gemeente Slochteren. Nieuwbouw, verbouw, restauratie van woningen, bedrijfspanden en ook kerken zijn de projecten waaraan ze werkt. Ze heeft een fascinatie voor het Groninger land(schap) met de borgen, boerderijen en kerken. architect: KARLA UBELS bna

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s